AIC  Architectural interiors construction

Τελευταία νέα

 

  • Αναλάβαμε τη ριζική ανακαίνιση διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη
  • Αναλάβαμε τη ριζική ανακαίνιση διαμερίσματος και roof garden στη Βούλα, Αθήνα.
  • Αναλάβαμε την επέκταση του αρτοζαχαροπλαστείου "Σουδάκι", στη Θεσσαλονίκη

Find us on Facebook

Φιλοσοφία

 

Κεντρικός άξονας του γραφείου μας είναι ο άνθρωπος και το δομημένο ή/και αδόμητο περιβάλλον γύρω από αυτόν. Στόχος μας η βελτίωση των συνθηκών ζωής, εργασίας και αναψυχής, μέσω του προσεγμένου σχεδιασμού και των καινοτόμων τεχνολογικών και κατασκευαστικών λύσεων.

Ξεκάθαρη γεωμετρία, σύγχρονες καμπύλες, ασυνήθιστα χρώματα και υλικά στην πρωτογενή μορφή τους αλληλεπιδρούν και συμπληρώνονται δημιουργώντας χώρους μοντέρνους,  μετασχηματισμένες και αναδομημένες "μηχανές κατοικίας και εργασίας".

Το ελληνικό κλίμα και φως άλλοτε υποτάσσουν και άλλοτε υποτάσσονται στην αρχιτεκτονική χάραξη, δημιουργώντας σύγχρονα καταφύγια ευεξίας. Παραδοσιακά και μοντέρνα υλικά υλοποιούν και επενδύουν επιφάνειες. Η σύγχρονη τεχνολογία -διακριτική, αλλά πάντα παρούσα- συμπληρώνει τα κενά.

Βασική προϋπόθεση των κατασκευών μας είναι η αρτιότητα των υλικών και των τεχνικών, η έγκαιρη ολοκλήρωσή τους, αλλά και η αξιόπιστη κοστολόγησή τους. Επιπλέον, το ειδικευμένο εργατικό δυναμικό καθοδηγούμενο από τους έμπειρους μηχανικούς της εταιρίας μας φροντίζει ώστε όλα τα παραπάνω να υλοποιούνται απρόσκοπτα.