AIC  Architectural interiors construction

Τελευταία νέα

 

  • Αναλάβαμε τη ριζική ανακαίνιση διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη
  • Αναλάβαμε τη ριζική ανακαίνιση διαμερίσματος και roof garden στη Βούλα, Αθήνα.
  • Αναλάβαμε την επέκταση του αρτοζαχαροπλαστείου "Σουδάκι", στη Θεσσαλονίκη

Find us on Facebook

Βιογραφικά

 

Βάιος Πολυχρονίδης

Γεννήθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη.  Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Σπουδών της Φλωρεντίας (Universita' degli Studi di Firenze-Facolta' di Architettura), απ' όπου και αποφοίτησε το 2002. Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 2004.

Συνεργάστηκε με διάφορα αρχιτεκτονικά γραφεία (Katerina Tsigarida Architects, Antithesis  Architecture) και έλαβε μέρος σε ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς με διακρίσεις. Το 2006 ιδρύει τους ΜΑΡΕΤΑ Αρχιτέκτονες και δραστηριοποιείται εκεί μέχρι το 2010, οπότε και ιδρύει με τον Απόστολο Κοκκίνη το αρχιτεκτονικό-κατασκευαστικό γραφείο tetragono.

Είναι κάτοχος μελετητικού πτυχίου δημόσιων έργων Β' Τάξης στις κατηγορίες 6 και 7 (Αρχιτεκτονικά και Ειδικά Αρχιτεκτονικά).

Διδάσκει  γραμμικό σχέδιο σε υποψήφιους αρχιτεκτονικών σχολών στο εργαστήριο σχεδίου "TETRAGONO", το οποίο και διευθύνει, ενώ έχει διδάξει Building Anatomy στο τμήμα Interior Design στην AAS - UCLan.

 

Απόστολος Κοκκίνης

Γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Brighton και αποφοίτησε από εκεί το 2003.  Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 2005.

Το 2008 ιδρύει τη ΜΑΡΕΤΑ Κατασκευαστική και δραστηριοποιείται εκεί μέχρι το 2010, οπότε και ιδρύει με τον Βάιο Πολυχρονίδη το αρχιτεκτονικό-κατασκευαστικό γραφείο tetragono.